Hyppynaruharjoittelu – sisältöpäivitys

kesäkuu 2, 2012 in Fyysinen harjoittelu

Olemme tehneet hyppynaruharjoittelusta sisältöpäivityksen. Nyt hyppynaruharjoitteita on kaikkiaan 36 videota. Tämä määrä on kattava useimmille valmentajille ja se antaa sinulle mahdollisuuden tehdä monipuolisia, haastavia kehittelyitä yhtä välinettä käyttäen.

Monesti on koettu että hyppynaru toimii parhaiten alku- ja loppuverryttely välineenä. Oletko koskaan miettinyt, että sen avulla kehität yleistä motoriikkaa, rytmikykyä sekä lihasten hermotusta. Perustaidot hyppynaruhyppelystä kuuluvat jokaiselle urheilijan alulle.

Ehkä parhaiten lajia tukevana harjoitusmuotona hyppynaruharjoittelu sopii kamppailulajeille, maila- ja pallopeleille. Näissä lajeissa valmiusasento on monesti pieni päkiä/tasajalkahyppely. Nopea jalkatyö ja rytmikkyky luovat pohjan ensimmäisen liikeaskeleen ja suunnanmuutoskyvyn harjoittelemiselle.

Alla muutama malli ja lisää löydät tietenkin InnoSportin fysiikka-arkistosta yli 2500 muun harjoitevideon kanssa.

Fyysinen harjoittelu 95€/vuosi >>