Fysiikkakirjaston sisältöpäivitys: 71 uutta TRX RIP Trainer harjoitevideota

helmikuu 20, 2013 in Fyysinen harjoittelu

rip training videoitaUusin sisältöpäivitys: 71 TRX RIP Trainer harjoitetta

71 uutta monipuolista TRX Rip Trainerilla tehtävää harjoitevideota on lisätty fysiikkakirjastoon. Harjoitteista muutamia on nähtävillä myös ilmaisella puolella (rekisteröitynyt käyttäjä). Yhteensä TRX Rip Trainer videoharjoitteita on fysiikkakirjastossa nyt 131. Verkkopalvelussa voit myös rakentaa harjoitteista omia harjoitusohjelmia helposti ja nopeasti sekä tulostaa niitä mukaasi.

3000 harjoitevideoliikkeen rajapyykki lähestyy.

InnoSport verkkopalvelun fyysisen harjoittelun harjoitekirjastossa on nyt 2832 erilaista fysiikkaharjoitevideota, joista voit löytää ideoita monipuoliseen harjoitteluun tai valmennukseen. Mahtava 3000 erilaisen harjoitevideoliikkeen raja siis lähestyy kovaa vauhtia. Uusia mielenkiintoisia harjoitusvideoita on siis tulossa lisää.

Harjoitevideoita on yli 25 eri harjoitusvälineestä, pariharjoitteista sekä omalla keholla tehtävistä monipuolisista harjoitemalleista. Se on Suomen suurin ja kattavin liikuntaa ja urheilua sekä valmennusta tukeva harjoitekirjasto yli lajirajojen. Ilmaisella puolella rekisteröityneille käyttäjille on nähtävillä yli 270 erilaista harjoitetta videoina. Rekisteröidy ja tutustu.