Käsipallovalmentajien online palvelu avattu!

maaliskuu 21, 2013 in Käsipallo

InnoSport on lanseerannut uuden käsipallovalmentajille suunnatun online palvelun. Palvelu sisältää uuden käsipallon piirtotyökalun sekä fysiikkakirjaston, joka sisältää huikeat yli 2800 erilaista videoharjoitetta.

Käsipallovalmennuksen verkkopalvelu >>>

Käsipallon piirtotyökalu

käsipallovalmennus

Käsipallon piirtotyökalu on uusi ja jo kuudes lajipiirtotyökalu InnoSport piirtotyökaluperheessä. Aiemmin saatavilla on ollut piirtotyökalut jääkiekkoon, jalkapalloon, salibandyyn, ringetteen ja futsaliin.

Piirtotyökalu toimii selaimessa, eikä se vaadi mitään asennuksia käyttäjän koneelle. Se on siis käyttäjän saatavilla aina mistä tahansa tietokoneelta (nettiyhteys) omilla tunnuksilla.

Piirtotyökalun avulla valmentajat voi suunnitella ja piirtää omia harjoitteita helposti ja nopeasti. Harjoitteen piirtäminen tapahtuu hiirellä vedä-ja-pudota-periaatteella. Piirtotyökalun objektit, toiminta ja kenttäpohjat välilehdissä ovat kaikki olennaiset toiminnot ja merkit harjoitteen piirtämiseen. Kentän alapuolelta valmentaja voi numeroida pelaajia, vaihtaa värejä, poistaa merkintöjä, pyörittää objekteja ja paljon muuta.

Lisenssikäyttäjänä harjoitteeseen voit lisätä tekstikuvauksen ja harjoitteet voi tallentaa palvelussa oleviin omiin harjoitekansioihin. Harjoitekansioita valmentajat voi nimetä ja luoda vapaasti palvelussa. Kaikki tallennetut harjoitteet säilyvät valmentajalla tallessa niin kauan kuin valmentaja haluaa.

Tutustu käsipallon piirtotyökaluun ja kokeile ilmaiseksi >>

Harjoitusohjelmien luominen ja harjoitteiden jakaminen muille

Fyysisen harjoittelun harjoitekirjaston videoharjoitteita ja omia piirrettyjä harjoitteita valmentajat voi lisätä omiin harjoitusohjelmiin yhdellä klikkauksella. Tämän jälkeen harjoitusohjeman voi tulostaa mukaan tai lähettää seuran/ryhmän sisällä muille valmentajille tai urheilijoille.

käsipalloharjoitteita

Käsipallovalmentajien online palvelu >>>

Fyysisen harjoittelun harjoitekirjasto

Fysiikkakirjasto sisältää yli 2800 videoharjoitetta. Se on Suomen ja yksi maailman suurimmista urheiluvalmennuksen harjoitearkistoista.

Fyysisen harjoittelun videokirjaston sisällöt tukevat kokonaisvaltaista käsipallovalmennusta. Sieltä löydät harjoitemalleja mm. toiminnalliseen harjoitteluun, liiketaitojen ja suorituskyvyn kehittämiseen.

Fysiikkakirjaston harjoitteita ja sisältöjä >>>

käsipalloharjoitus