Vastusnauhaharjoittelu – 23 uutta liikettä fysiikkakirjastossa.

huhtikuu 3, 2013 in Fyysinen harjoittelu

Mitä vastusnauhat ovat?

vastusnauhaharjoitteluVastusnauhat eli ns. ”Minibändsit” on helposti mukana kannettava harjoitusväline, jolla on helppo toteuttaa monipuolinenkin harjoitus. Ne  vievät vähän tilaa, eivätkä paina juuri mitään ja siksi ne on helppo pitää mukana missä tahansa. Vastusnauhoissa on neljä vastustasoa: keltainen (helppo), vihreä (kevyt), sininen (raskas) ja musta (erittäin raskas). Jos olet aloittelija, voit käyttää esim. yhtä helppoa väriä ylävartaloharjoitteluun ja toista kevyttä väriä alavartaloharjoitteluun. Ja kun liikkeet tulevat tutuksi ja harjoitusvaikutus paranee, niin voit lisätä vastustasoa raskaammalla vastusnauhalla.

Vastusnauhat verkkokaupasta >> 

Kenelle vastusnauhat sopivat harjoitteluun?

Vastusnauhat sopivat monipuoliseen toiminnalliseen harjoitteluun kenelle tahansa: kuntoilijalle, koululaiselle koululiikuntaan, aktiiviliikkujalle, urheilijalle ja huippu-urheilijalle. Vastustaso on hyvä huomioida harjoittelussa oman harjoitustason mukaan.

Fysiikkakirjastossa 23 uutta liikettä vastusnauhaharjoitteluun.

Fysiikkakirjastoa on päivitetty 23 uudella vastusnauhan videoharjoitteella. Voit rakentaa videoista mm. monipuolisen aktiivisen lämmittely harjoitusohjelman alavartalolle tai ylävartalolle ja tulostaa sen mukaasi.

 

vastusnauhaharjoittelu