60 uutta harjoitemallia jalkapallomaalivahdeille.

elokuu 26, 2013 in Jalkapallo

Maailmassa on miljoonia maalivahteja – kaikki erilaisia. Jokaisella maalivahdilla on kuitenkin yksi ja sama tärkein tavoite työssään: torjua niin monta palloa kuin mahdollista. Torjunnan ja pallon haltuunoton jälkeen maalivahdeilla on useita erilaisia tapoja avata peliä. Maalivahti voi avata pelin potkaisemalla: maalipotku, volley, puoli-volley tai heittämällä: alakautta, yläkautta tai sivusta ei tekniikoilla. Miten tahansa maalivahti sen tekeekin, niin avainasioita pelin avaamisessa ovat heiton kohdentaminen oikeaan paikkaan pelitilanteen vaatimalla tavalla sekä tarkkuus

jalkapallovalmennusjalkapallovalmennus

 

 

 

 

InnoSportin jalkapallon harjoitekirjastoon on jo aiemmin kuvattu tekniikkavideoita erilaisista maalivahdin pelin avaamisen potku- ja heittotekniikoista. Nyt maalivahtipelin harjoitekirjastoa on täydennetty 40:llä uudella harjoitteella, joiden avulla voit kehittää maalivahtien pelin avaamisen taitoja. Lisäksi torjuntatekniikoihin on lisätty 20 uutta harjoitetta.

jalkapallovalmennusjalkapallovalmennus

 

 

 

 

 

Jalkapallon harjoitekirjastossa on 1000 erilaista harjoitetta videoina ja piirroksina. Hyödynnä harjoitekirjaston tekniikkavideoita ja harjoitemalleja. Selaa ja katso harjoitteita, rakenna harjoitusohjelmia, jaa verkkopalvelussa harjoitteita seuran valmentajien kanssa helposti ja nopeasti tai ideoi harjoitemalleista omia harjoitteita ja piirrä ne jalkapallon piirtotyökalulla.

Rekisteröidy ilmaiseksi ja tutustu lisää >>jalkapallovalmennus

Osta valmentajalisenssi 12kk >>

Pyydä seuratarjous asiakaspalvelusta >>