LifelineUSA:n tuotteet verkkokaupassa

helmikuu 13, 2014 in Harjoitusvälineet

Uusia tuotteita verkkokaupassa

Verkkokauppaan www.urheiluvalmennus.fi on lisätty uusia LifelineUSA:n huippusuosittuja tuotteita.

logoLifelineUSA on amerikkalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa aitoja toiminnallisen harjoittelun harjoitusvälineitä. Harjoitusvälineitä käyttävät useat eri lajien huippu-urheilijat, fysiikkavalmentajat ja personal trainerit.

LifelineUSA:n motto: ”Harjoitusvälineet, joita valmistamme, eivät tiedä oletko olympiatason urheilija, ammattitaistelija, fysiikkavalmentaja vai valmistautumassa Mount Everestille kiipeämiseen – mutta ne toimivat ja niillä on hyvä harjoitella.”

Suosittuja harjoitusvälineitä

Rakenna oma vastuskumi

vastuskumi

Rakenna itsellesi sellainen pro-tason vastuskumi kuin itse haluat! Valitse haluamasi käsikahvamalli, vastuskumi(t) ja muut lisätarvikkeet.

Rakenna vastuskumi itsellesi >>

 

 

 

 

 

 

Tehopunnertaja

tehopunnertaja

Tehopunnertaja harjoitusvälineen avulla saat lisää vastusta ja tehoa dynaamisiin harjoitusliikkeisiin kuten mm. erilaisiin lyönti-, punnerrus- ja soutuliikkeisiin. Lisäksi voit käyttää sitä vastuksena askellus- ja kyykkyharjoitteissa.

Osta tehopunnertaja >>

 

 

 

 

 

 

Vertikaalijumpperi

Vertikaalijumpperi

 

 

Vertikaalijumpperi on harjoitusväline, joka on suunniteltu käytettäväksi apuvälineenä vertikaalisissa harjoitusliikkeissä. Se eroaa muista markkinoilla olevista jumppereista sillä, ettei se rasita harjoitusliikkeiden aikana ylävartaloa, keskivartaloa ja selkää.

Osta vertikaalijumpperi >>

 

 

 

 

Jungle Gym XT

jungle gym

Kiinnitettävä, säädettävä, monipuolinen harjoitusväline vartalon omalla painolla tehtäviin toiminnallisiin voima-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoituksiin, joka on helppo kantaa mukana.

Osta Jungle Gym XT >>

 

 

 

Lyhyt vetokumi

lyhyt vetokumi

Voit harjoitella monipuolisesti kymmenittäin erilaisia liikkeitä mm. päänyli työntö- ja vetoliikkeitä, sivusuunnassa tehtäviä nostoja, prässiliikkeitä, jotka kehittävät rinta-, selkä- ja olkapäälihaksia.

Osta lyhyt vetokumi >>

 

 

 

 

 

 

Lisää harjoitusvälineitä www.urheiluvalmennus.fi

Fysiikkaharjoitteluun ideoita ja harjoitusohjelmia eri välineille www.innosport.fi