Dynaaminen liikkuvuus osa 2

maaliskuu 20, 2014 in Fyysinen harjoittelu

dynaaminen liikkuvuus23 dynaamisen liikkuvuuden harjoitetta lisää fysiikkakirjastoon.

Fysiikkakirjastosta löydät nyt yhteensä 128 dynaamisen liikkuvuuden harjoitevideota. Se on huikea määrä yhdestä harjoitusteemasta!

Hyödynnä harjoitevideoita mm. rakentamalla niistä spesifejä harjoitusohjelmia tekstien ja kuvien kera omille urheilijoillesi. Kaikista kuvatuista liikkeistä pystyt tekemään spesifin harjoitusohjelman mm. jääkiekkoilijalle, jalkapalloilijalle, salibandynpelaajalle, koripalloilijalle, lentopalloilijalle jne., unohtamattta yksilölajien urheilijoita.

Katso uusimmat dynaamisen liikkuvuuden liikkeet fysiikkakirjastosta

 

Kuinka rakennat oman harjoitusohjelman InnoSport palvelussa?

Dynaaminen liikkuvuus

Voima, liikkuvuus ja liikkeen hallinta ovat toisistaan riippuvaisia. Hallittu, optimaalinen liike syntyy näiden kolmen liikkumisen peruselementtien yhteistyöstä. Dynaaminen liikkuvuus on yksi nykyaikaisen urheiluvalmennuksen perusasioista ja sen periaatteita voi soveltaa lajiin kuin lajiin sekä kaikkeen ohjaus- ja valmennustoimintaan.

Liikkuvuuden merkitys

Liikkuvuus on edellytys niin toimintakyvylle kuin suorituskyvylle. Miten liikkuvuutta kehitetään tavalla, joka siirtyy parhaiten jokapäiväisiin tehtäviin ja urheilusuorituksiin? Lue lisää täältä

Harjoitusvälineet avuksi dynaamiseen liikkuvuusharjoitteluun

Verkkokaupastamme löydät useita hyviä apuvälineitä dynaamiseen liikkuvuusharjoitteluun. Muun muuassa erilaisia foam rollereita, venyttelynauhan ja supervastusnauhoja. Katso ja tutustu laadukkaaseen valikoimaamme tästä linkistä.