Dynaaminen liikkuvuus osa 1

maaliskuu 12, 2014 in Fyysinen harjoittelu

innosport33 uutta harjoitetta fysiikkakirjastossa.

Fysiikkakirjasto on päivittynyt 33 uudella dynaamisen liikkuvuuden videolla. Dynaamisesta liikkuvuudesta löydät nyt 105 erilaista harjoitevideota. Dynaamisen liikkuvuuden osa 2 julkaistaan ensi viikolla.

Dynaaminen liikkuvuus on yksi nykyaikaisen urheiluvalmennuksen perusasioista. Se korostaa pitkien lihastoimintaketjujen yhteistyötä. Lihasvastaparit tekevät erilaista työtä, eli toinen lihastoimintaketju supistuu ja toinen venyy. Tämä yhteistyö toistuu urheilusuorituksessa, joten on luonnollista että lihasparien yhteistyötä harjoitellaan dynaamisen liikkuvuuden kautta. Tavoitteena on saavuttaa riittävän suuret liikelaajuudet mahdollisimman kokonaisvaltaisesti koko kehossa. Näin urheilijalla on laajemmat mahdollisuudet toteuttaa lajissa vaadittavia suorituksia. Lisäksi urheilullinen liikkuvuus on yksi ennaltaehkäisevän harjoittelun perusteista.

 

InnoSport palvelussa voit rakentaa kaikista harjoitevideoista helposti ja nopeasti omia harjoitusohjelmia. Harjoitusohjelmiin voit luoda omia tekstejä ja hyödyntää videoiden kuvia. Harjoitusohjelmat tallentuvat automaattisesti palveluun, jossa voit muokata niitä myöhemmin uudelleen. Voit myös tulostaa harjoitusohjelmat mukaasi kuntosalille.

Kokeile InnoSport palvelua ilmaiseksi rekisteröitymällä ja kirjautumalla palveluun.

Kaikista ilmaisista sisällöistä voit rakentaa harjoitusohjelmia vapaasti.

Dynaamisen liikkuvuuden mallivideoita You Tube kanavassamme.

)

Harjoitusvälineet InnoSport verkkokaupasta.

Muistathan, että InnoSport verkkokaupastamme löydät laadukkaat apuvälineet monipuoliseen harjoitteluun. Tutustu verkkokauppamme laajaan valikoimaamme tästä linkistä.