InnoSportin kesäkampanjat 2014

toukokuu 27, 2014 in Futsal, Fyysinen harjoittelu, Harjoitusvälineet, Jääkiekko, Jalkapallo, Käsipallo, Lentopallo, Ringette, Salibandy

Verkkopalvelun kesäkampanja

kesakamppis-fysiikka

Ensimmäisen kerran 8 vuoteen tänä kesänä on mahdollisuus hankkia suosittu fysiikkakirjasto normaalia huomattavasti lyhyemmällä lisenssin käyttöajalla. Normaalin 12 kuukauden lisenssin lisäksi tarjolla on nyt myös 3 kuukauden lisenssi fysiikkakirjastoon. 12 kuukauden lisenssihinta on 95€ ja 3 kuukauden lisenssin hinta on 35€. Oston voi tehdä verkko-ostolla, kun on rekisteröitynyt verkkopalveluun tai soittamalla/sähköpostitse asiakaspalvelustamme (info@innosport.fi / 045 139 4102) Tarjous on voimassa 31.7.2014 asti.

Kesäkampaja ja fysiikkakirjaston lyhyt lisenssin käyttöaika on suunnattu erityisesti

– Henkilöille, jotka ovat verkkopalvelun rekisteröityneitä käyttäjiä ja ovat harkinneet fysiikkakirjaston hankintaa aiemmin.

– Henkilöille, jotka ovat aiemmin olleet lisenssikäyttäjiä ja eivät ole päivittäneet lisenssiä vielä uudestaan käyttöönsä.

– Kesän ja alkusyksyn aktiivisille urheilijoille ja valmentajille.

Verkkokaupan kesäkampanja

innosport

Kesän ajan (1.5.-31.7.2014) kampanjamme verkkokaupassa on 10€ etukuponki, joka on jokaisen saatavilla kaikista harjoitusvälineistä.

10€ etukupongin voi lunastaa kuka tahansa YHDEN KERRAN kampanja-aikana 1.5.-31.7.2014, kun tilauksen loppusumma ylittää 100€.

Kuinka käytän etukuponkini?
Kampanjalinkin paikat löytyvät punaisella merkityistä kohdista (kts. kuvat alempana).
1. Klikkaa ostoskorissa olevaa kampanjalinkkiä “Onko sinulla alennnukseen oikeuttava koodi?”
2. Kirjoita kampanjakoodi: INNOSPORT ja klikkaa “Tallenna”
3. Tilauksesi loppusummasta vähennetään automaattisesti 10€.

Hyödynnä etusi ja nauti huippulaadukkaista harjoitusvälineistä!