JC Vetokumi 30€ kpl tammikuun ajan

tammikuu 14, 2015 in Harjoitusvälineet, Tarjoukset

jc vetokumi kuminauha harjoitteluJC vetokumit / vastuskumit olivat InnoSport verkkokaupan vuoden 2014 suosituin harjoitusväline. JC Vetokumi on vahva, kestävä ja erittäin monikäyttöinen harjoitusväline, jota voi käyttää tavalliset kuntoilijat ja kaikentasoiset urheilijat.

JC vetokumissa on kaksi kahvaa ja kaksi 140cm pitkää vahvarakenteista vastuskumia, jotka on kytketty yhteen 25cm kiinnityslenkillä. Kiinnityslenkin avulla vetokumin kiinnittäminen on helppoa lähes mihin tahansa.

Hyödyt/Edut/Käyttö:
Mahdollistaa käsien toiminnan itsenäisesti sekä moniulotteisen harjoittelun kaikissa suunnissa. JC vetokumilla voi treenata joko parin kanssa tai yksin kiinnittämällä vetokumin oven taakse tai tukevaan ankkuriin. JC vetokumia voi käyttää apuna myös vastusharjoittelussa lanteilla.

Tuotetta on käytetty esimerkkiharjoitusvälineenä Suomen Valmentajien ja Kuntoliikuntaliiton koulutustapahtumissa.

OSTA JC VETOKUMI TÄSTÄ >>

*TOP 50 harjoitusliikettä JC vetokumilla*